Reserveer online
Sauna -20%*

Gelaat

  • Home
  • /
  • Wellness
  • /
  • Gelaat
Optimaal resultaat

Bij elke gelaatsverzorging krijgt u standaard epilatie van de wenkbrauwen en een huidanalyse.
(uitzondering mini-gelaatsverzorging)

Wij beschikken ook over producten voor de thuisverzorging. Zo bekomen we samen een optimaal resultaat!

Basis

Maak kennis met het Spaans topmerk ‘Germaine De Capuccini’. De behandeling omvat een reiniging, scrub, masker en aangepaste dagcrème als afsluiter. Indien u na deze behandeling uitleg wilt over andere gelaatsverzorgingen dan adviseren wij u graag!

Klassiekers

Beauty infusion

Onze huid is niet hetzelfde wanneer we 30, 40 of 50 jaar oud zijn. De behoeften ervan zijn evenmin gelijk: elke huid heeft unieke en specifieke oplossingen nodig.

De time-expert behandeling zorgt voor een effectieve, exclusieve en specifieke oplossing voor elke generatie.

30’ers: vitaliteit en stralendheid

40’ers: stevigheid en hydratatie

50’ers: voeding en compactheid
Een behandeling gericht op personen tussen de 15 en 30 jaar oud. Purexpert kan evenwel voor alle leeftijden gebruikt worden als tussendoortje om de huid grondig te zuiveren. Een behandeling die altijd past!

Anti-age

Een combinatie van calcium en glucose van biotechnologische herkomst om de compactheid van de huid te verhogen. Een van de meest geavanceerde gelaatsbehandelingen van Germaine De Capuccini, uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Geschikt voor een rijpere huid die nog geen diepe rimpels bevat.
Timexpert Rides, geïnspireerd op de laatste ontwikkelingen in de esthetische chirurgie en op de eigen “zelfregenererende” mechanismen van de huid, betekent een geavanceerde aanpak van de strijd tegen rimpels en expressielijnen. Elk product bevat stamcellen, wat voor een aanpak van binnenuit zorgt.

Geschikt voor de rijpere huid, die reeds expressielijnen ontwikkeld heeft.

Vitaliteit

Excel Therapy O2 is de cosmetische innovatie van Germaine de Capuccini met Cytokines en zuurstof die de huid beschermt tegen milieuomstandigheden, stress en vaalheid. Ze leggen een huid bloot die egaler, jeugdiger en frisser oogt. Een zuurstofbehandeling voor alle leeftijden en huidtypes. Ook ideaal voor de rokershuid.
Behandeling op basis van vitamine C-derivaten en Ume: een Japanse pruim. Werkt depigmenterend, herstellend en anti-oxiderend. Geschikt voor elke periode van het jaar maar extra doeltreffend tijdens en net na de zomermaanden. Deze behandeling wordt best herhaald na 4 weken en in combinatie met aangepaste producten voor thuisverzorging boekt u gegarandeerd mooie resultaten!

Hydratatie

Hydracure heeft een maximale hydraterende werking, dankzij haar hydroactieve formules.
Actieve bestanddelen:
- Hyaluronzuur met een hoog, gemiddeld en laag moleculair gewicht.
- Natuurlijke EPS
- Microsponsjes met melkzuur en ceramiden
- Thermaal water uit de Izumo Yumura bron in Japan (vulkanische bron)